40 veganistische smoothies

De lekkerste 40 veganistische smoothie recepten.

Veganistische smoothies kun je het hele jaar door bereiden. Het bereiden van een vegan smoothie is makkelijk, leuk en zo een smoothie bevat zeer waardevolle voedingsstoffen zoals plantaardige eiwitten, minerealen zoals ijzer en zink  en vitamines.  En plantaardige smoothies bevatten veel antioxidanten.

Of je nu van groene spinazie smoothies houdt, aardbeiensmoothies of pittige smoothies met gember en kruiden erin verwerkt, je vindt hier de recepten voor alle soorten veganistische smoothies.

Onze aanraders:   de heerlijke spinazie en lijnzaad smoothies, de aarbeien/appel smoohies of de smoothies met noten, sesamzaadjes en sojaroom. Deze 40 veganistische smoothies zijn als E-Book te downloaden.  Je betaalt slechts €9,95 voor heel veel smoothie plezier en smaak!

Hier vind je de recepten voor 40 heerlijke veganistische smoothies. 

Smoothies kunnen het hele jaar door gemaakt worden

Het fijne van vegan smoothies is dat ze het hele jaar door gemaakt kunnen worden, in de lente, voorjaar en zomer bijvoorbeeld van aardbeien, frambozen, pruimen en vele soorten bessen en groentesoorten en in de herfst en najaar van groente zoals spinazie, selderij, wortels, appels, peren en alles wat je maar kunt bedenken. Je kunt zaden en noten voor je smoothies gebruiken, omega 3-6-9 olie toevoegen zoals lijnzaadolie, olijfolie, koolzaadolie, teunisbloemolie en meer…  Een veganistische smoothie is een bron van mineralen, ijzer, magnesium, vitamines, hoogwaardige eiwitten en alles wat je nodig hebt om als veganist in goede gezondheid te blijven.  En als je een eigen moestuin of boomgaard hebt, zijn je mogelijkheden nog groter, je hebt dan een voortdurende schatkamer die je aan kunt wenden voor een overheerlijke en eerlijke smoothie zonder dierenleed.  Door proteinepoeders aan  je smoothie toe te voegen, verhoog je de voedingswaarde en wordt jouw vegan smoothie nog lekkerder.

Heb je zelf een lekker smoothie recept?

Heb je zelf een recept voor een veganistische smoothie bedacht en wil je die delen met andere mensen die willen genieten van pure smoothie recepten?

Je kunt al je veganistische recepten delen via onze vegan recepten blog.

Je vindt hier informatie over onze veganistische recepten blog