Mogelijkheden als je als veganist op vakantie wilt

Ook als veganist kan je zorgeloos op vakantie.

Als je al langer veganist bent en op vakantie wilt, weet je het al langer. Het valt als veganist niet altijd mee een hotel of ander vakantieadres te vinden waar ze smaakvolle, veganistische maaktijden serveren. Soms is het vinden van een hotel waar ze een fatsoenlijk veganistisch ontbijt kunnen maken, al moeilijk. Toch zijn ze er wel. Goede en gezellige hotels waar je met veel plezier een veganistische vakantie kunt boeken. Hotels en Spa’s met voorzieningen zoals zwembad, spa, sauna en vele andere wellness- of kuur faciliteiten.

Hier vind je tientallen veganistische vakantie mogelijkheden.

Op vakantie als veganist binnen West-Europa

Ben je op zoek naar een hotel of spa met veganistische mogelijkheden binnen West-Europa?

Je kunt van een heerlijke vegan vakantie genieten in bijvoorbeeld Spanje, Frankijk, Duitsland, Italië of Griekenland. Landen in West-Europa waar veganisme heel behoorlijk geaccepteerd is. Of je nu een hotel met alleen veganistisch ontbijt zoekt of je heerlijk in de watten wil laten leggen met veganistische, biologische en ayurvedische maaltijden.  Veel koks in hotels in West Europa hebben zich verdiept in veganistische recepten en de veganistische keuken en vinden het heerlijnk om hun veganistische gasten te mogen verwennen.

Als veganist kan je dus prima op vakantie binnen West-Europa.

Hier vind je hotels en spa’s met veganistische keuken binnen West-Europa.

Als veganist op vakantie naar Azië?

Wil je een verre reis naar Azië maken?

Landen als India, Thailand en Indonesië hebben een uitstekende veganistische keuken. Als je als veganist een vakantie wilt boeken naar Zuid-India, Thailand, Indonesië of een ander land in Azië en in de beste hotels wilt verblijven met goede veganistische keuken, dan kan het toch moeilijk zijn deze hotels te vinden. Zeker als je bijvoorbeeld ook aan yoga wilt doen, wilt kuren of wilt genieten van een spa en zwembad.

Spa Dreams heeft een zorgvuldig selectie gemaakt van hotels en spa’s in Azië waar je als veganist van een heerlijke relax vakantie kunt genieten. Vaak is het een combinatie van kuren, veganisme en ayurveda.

Hier vind je hotels en spa’s in Azië voor een veganistische vakantie.

Vakantiehuis midden in de natuur huren?

Huur je liever een vakantiehuisje in de natuur?

Bereid je tijdens je vakantie liever zelf je maaltijden en ben je op zoek naar een vakantiehuisje midden in de natuur?  Het zelf bereiden van je vegan maaltijden kan natuurlijk prima als je een vakantiehuisje met keuken huurt.  Je vindt bij Natuurhuisje.nl de mooiste vakantiehuisjes en vaak midden in de natuur.